Locale Altele
Duminica, 28 Aprilie 2024
Dum, 28 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Deputatul liberal Romeo Nicoară: ”PSD minte cum respiră”
Cabinet Parlamentar Romeo Nicoară  - Duminica, 28 Aprilie 2019

Deputatul liberal sătmărean Romeo Nicoară dă o replică tranșantă mesajelor de campanie electorală ale PSD, adresându-se conducerii acestui partid în stilul obișnuit în dezbaterile televizate. Transmitem integral mesajul deputatului sătmărean:

Prețurile cresc, Guvernul lui Dragnea ne îndatorează, iar PSD minte cum respiră!

Doamnelor și domnilor amnezici de la PSD, sunteți la guvernare din Mai 2012. Da, de 7 ani! Aveți și ați avut permanent prim-ministru (deși ați schimbat deja 3 premieri în ultimii 2 ani) și ați controlat permanent majoritatea în Parlament. Dacă azi românii suferă, dacă românii fug din țară, sunteți direct și imediat vinovați! România sărăcește, inflația distruge creșterea economică, iar dumneavoastră umblați să aburiți oamenii cu acuzații mincinoase. Răul dumneavoastră se vede AZI, în tot ceea ce faceți.

Doar atât puteti după 7 ani? Doar atât vă mai duce capul? Atât de disperat este Liviu Dragnea? Ați ajuns să aruncați vina pe opoziție pentru inepțiile dumneavoastră aplicate în economia românească?

Ați terminat cu Soros? Ați terminat cu Uniunea Europeană? Ați termina cu statul paralel? Ați terminat de subordonat Justiția? Ați terminat cu „străinii”? Ați terminat de impozitat diaspora românească?

Faceți-mă să înteleg: aveți „pâinea și cuțitul” și vă este la îndemână să dezvoltați România, dar este permanent cineva sau ceva de care vă împiedicați? Probabil este propria dvs prostie și incompetență. Uitați-vă în oglindă!

Sunteți guvernul “nimic”, așa cum v-a spus acel sucevean, și ați început o campanie furibundă și otrăvită de minciuni împotriva PNL, lansați în spațiul public tot felul de intoxicări, absolut ireale.

Domnilor, le datorați românilor nivelul de trai, nu minciuni pe bandă rulantă! După 2 ani jumăte de dezastru cu Liviu Dragnea la butoane, nu mai sunteți în stare să le spuneți nimic altceva concret românilor în afară de niște minciuni sfruntate. Îi jigniți!

Singurul lucru pe care îl mai știți a-l face în acest partid comunistoid este să inventați declarații sau poziții politice pe care le-a avut Partidul Național Liberal, legate de salariul minim sau de legea salarizării. PSD a ajuns o mare mlaștină care duhnește și în care niște pescari caută cele mai gogonate minciuni posibile, stupefiante, ireale.

Partidul Național Liberal susține atât creșterea salariului minim, prevăzut de altfel în Constituție și de care nu se poate atinge nimeni, cât și toate celelalte salarii din economie sau administrația publică și, în general, a veniturilor pentru toate categoriile de cetățeni, antreprenori, salariați sau pensionari.

PNL susține o creștere „pe bune” a veniturilor pentru români, cu o formulă care asigură creșterea reală a puterii de cumpărare. Partidul Național Liberal promovează un proiect de lege prin care salariul minim să crească prin negocierile directe între patronate și sindicate, în funcție de mai mulți indicatori obiectivi, precum rata inflației, indicele de productivitate și rata de creștere economică, așa cum este mecanismul de creștere a punctului de pensie pe care PSD refuză să-l aplice.

Prin neaplicarea mecanismului de indexare a pensiilor prevăzut în lege, adică cu 7% în 2018 și 9% în 2019, pensionarii au pierdut 240 lei la o pensie medie de 1.000 lei în 2018 și 540 lei în 2019 la o pensie medie de 1.100 lei.

Acesta este adevăratul rezultat al guvernării PSD – ALDE care-i doare pe români!

 Noi garantăm plata tuturor drepturile salariale câștigate de români și a majorărilor de pensii la care au dreptul pensionarii. Mai mult, noi ne angajăm să sprijinim nu numai salariații din sectorul public dar și pe cei peste 4 milioane de angajați din sectorul PRIVAT care AU FOST ABANDONAȚI de actuala guvernare toxică PSD – ALDE, care prin atacurile la sectorul privat și la multinaționale, le pun acestora locurile de muncă în pericol și riscă să rămână pe drumuri, fără salarii și să ia din nou drumul pribegiei în străinătate.

Partidul Național Liberal susține creșterea salariilor și a pensiilor din România la nivel european prin stimularea unei creșteri economice sănătoase, bazată pe investiții și fonduri europene care să ducă la dezvoltarea infrastructurii și la atragerea de noi investitori, ceea ce va crea mai multe locuri de muncă mai bine plătite.

Eu cred că românii s-au săturat de hoție și de minciunile acestei guvernări haotice a PSD – ALDE care le pune în pericol plata salariilor și pensiilor și sunt convins că vor arăta acest lucru pe 26 mai, când vor da semnalul schimbării acestei guvernări.

Tags: mesaj  pnl  romeo nicoara  
1091 vizite
Distribuie pe